Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ ΞΑΝΑ ΟΙ ΒΥΖΟΛΑΓΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ «ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ» ΤΗΣ FEMEN! ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ!!!


Διαβάζουμε:
Τρείς γυμνόστηθες διαδηλώτριες αναστάτωσαν σήμερα την επίσκεψη του Πούτιν στη Διεθνή Βιομηχανική Έκθεση του Ανόβερου, την οποία εγκαινίασε μαζί με την Μέρκελ. Κατά την  πρακτική της ουκρανικής οργάνωσης Femen οι τρείς διαδηλώτριες πρόταξαν τα στήθη τους στους δυο ηγέτες ενω επισκέπτονταν το περίπτερο της Volkswagen, φωνάζοντας “Fuck dictator!”
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΩΝ «ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΩΝ»!!!
Τι έκαναν λοιπόν οι επιδοτούμενες πόρνες;

Ενώ Πούτιν και Μέρκελ ήταν...παρεούλα και δίπλα - δίπλα, εκείνες επέλεξαν να επιτεθούν με ύβρεις και χειρονομίες ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΝΕΓΓΙΧΤΗ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ!!!
Συγχαρητήρια, «φεμινίστριες»: Ξεβρακωθήκατε
Προσέξτε: Είναι, λένε «δικτάτορας» ο Πούτιον!
Η ΜΕΡΚΕΛ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ...ΕΙΝΑΙ!!!
Δεν τους ενοχλεί ότι η βυζολαγνεία που επιβάλει η «δημοκράτης» Μέρκελ είναι πολύ χειρότερη από τη πρωκτολαγνεία του Πούτιν!
Φυσικά, δεν ενοχλούνται από τη Γερμανίδα γιατί εκείνη δεν απειλεί τα βυζολαγνικά αφεντικά τους, όπως ο Ρώσος!
Το σημαντικότερο, το αφήσαμε για το τέλος: Δεν ενοχλούνται από τους Μουνολάγνους και λοιπά ψευτο - λαγνικά συνονθυλεύματα της Γερμανίας, αλλά από ΤΟΥΣ ΠΡΩΚΤΟΛΑΓΝΟΥΣ της Ρωσίας!!!
Μετά από όλα αυτά, όποιος ακόμα πιστεύει σε «αυθόρμητες ακτιβιστικές ενέργειες» και άλλες τέτοιες βλακείες, είναι το λιγότερο αφελής!
Τα κατευθυνόμενα πορνίδια που ξεγυμνώνονται μέσα σε Πρωκτολαγνικές Εκκλησίες ΥΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ, απέδειξαν για πολλοστή φορά ΤΙ ενοχλεί αυτές και τα αφεντικά τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου