Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΚΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΤΣΙΛΙΜΙΓΚΡΑ: "ΕΛΑΤΕ ΣΤΙΣ 29 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΥΛΑ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΥΠΟΦΑΙΝΟΜΕΝΗ"!

Επειδή είναι δουλειά μας να ασχολούμαστε με γελοιότητες,θεωρούμε ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να παρέμβουμε, ΚΑΘΩΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ μια ζωή στα αναρχοαριστερά(και όχι μόνο) τσογλάνια, που κάνουν...πάρτυ συνέχεια

Όχι, δεν αναφερόμαστε ούτε στην εμφάνιση, ούτε στο πλατινέ μαλλί, ούτε στη φατσάρα της, ουτε στην κωλάρα της: Εκείνο που μας ενοχλεί, είναι η ΒΑΝΑΥΣΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΘΕΤΑΙ το "πουλέν" του Γεωργιάδη!


Πρώτος και βασικότερος κανόνας: Αν θέλεις να ομιλείς την...αρΧΕζουσα, ή θα το κάνεις σε όλες τις λέξεις ή σε καμία! Διαφορετικά, γελοιοποιείσαι σε μέγιστο βαθμό και το αποτέλεσμα είναι ένας...αχταρμάς!

Δεύτερον: Ποτέ δεν μεταφέρουμε στον προφορικό λόγο επί λέξει ό,τι γράφουμε. Είναι δυνατόν να μας προσκαλείς σε εκδήλωση ΠΑΥΛΑ ομιλία; ΕΛΕΟΣ!!!

Τρίτον:Μην μας σουφώνεις τα χείλη σου έτσι γτ καυλώνουμε τρελά

Τέταρτον: Τι σόι ομιλία θα κάνεις για την 28η Οκτωβρίου;Δεν θέλουμε να μας μιλήσεις, να μας τσιμπουκώσεις θέλουμε

ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΙΣΜΟ ΤΟΥ "ΟΧΙ" ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΜΕ ΤΟ "ΝΑΙ" ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ;

Αν δεν το έχετε καταλάβει, τέτοιες "παρεμβάσεις" δίνουν αφορμή στα αριστερά βρωμόσκυλα για ειρωνικά σχόλια: Επειδή δεν μπορεί να πάει μπροστά ο πατριωτικός χώρος, χρειάζονται κλόουν, με γνώσεις και κυρίως ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ, που δεν διαθέτει σε καμία περίπτωση η...υποφαινόμενη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου