Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ!

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.

Με το πρόσχημα των καταλήψεων, η εκλεκτή της Μπίλντερμπεργκ και εσχάτως "ασυλοφάγος" και ΒΙΒΛΙΟΦΑΓΟΣ, πραγματοποιεί το όνειρο των απανταχού αγάμητων, κίναιδων και "προοδευτικών", καταργώντας ουσιαστικά το διάλειμμα στα σχολεία! Ιδού η σχετική ανακοίνωση:

"Προκειμένου να μη χαθούν περαιτέρω διδακτικές ώρες στα διαλείμματα τα σχολεία που τελούσαν υπό κατάληψη για περισσότερες από 4 (τέσσερις) ημέρες δεν θα κάνουν διάλειμμα μέχρι το τέλος της χρονιάς .".

Δεδομένου ότι τα περισσότερα σχολεία, τουλάχιστον στα μεγάλα αστικά κέντρα, είχαν (και έχουν) καταλήψεις, γίνεται ολοφάνερο πως οι τουαλέτες φέτος θα είναι άδειες και δεν θα μπορούμε να πάρουμε μάτι!

Άξιος ο μισθός σου Αννούλα! Αλήθεια, γιατί δεν μας λες πόσες "διδακτικές ώρες χάνονται από τις πρόβες των παρελάσεων"; Γιατί εμείς γνωρίζουμε πως συνήθως χάνονται πολλές, επίσης δεν είπες ποτέ πόσος χρόνος θα κερδιζόταν αν δεν κάνατε προσευχές!


Το έχουμε ξαναγράψει: Η μόνη θρησκεία ειναι η πρωκτολαγνεία και όποιος την αρνείται, αρνείται να δεί την αλήθεια και εθελοτυφλεί.

 
Βλέπετε, η εικόνα με τα νιάτα να κυκλοφορούν στα προαύλια, καύλωνε  αφάνταστα τα γιουσουφάκια της βουλής και της εκκλησίας ΚΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ! 

Πρωτεργάτης σ'αυτό το...κατόρθωμα, η "δελφίνος" του Πασοκ Διαμαντοπούλου: Ακλόνητη στη θέση της από το 2009, συνεχίζει με αξιοζήλευτη συνέπεια και επιμονή το καταστροφικό της έργο.

Είναι βέβαιο, πως εκείνοι στους οποίους δίνει εξετάσεις με αυτές τις πράξεις, θα το εκτιμήσουν αναλόγως...για την "επόμενη μέρα" στην ηγεσία του ανθελληνικού μορφώματος που λέγεται Πασοκ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου