Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Η σημασια της εκκλησιας για την κενωνια

Πολλοι πρωκτολαγνομαχοι και εκκλησιομαχοι επιτιθονται στην εκκλησια και την κατηγορουν για αισχη αγνοωντας, μαλλον εσκεμμενα, τα καλα που εχει προσφερει στην κοινωνια και στο εθνος ειδικοτερα.
Ας αρχισουμε λοιπον:

  • Αποσπαση μεγαλων χρηματικων ποσων απο το κρατος. Καλυτερα να τα παιρνουμε εμεις, για να ξερουμε που πανε κιολας, να ντυθουμε με χρυσα αμφια, παρα να χανονται σε μαυρες τρυπες.
  • Αποσπαση μεγαλων χρηματικων ποσων απο πιστους. Ο πρωτος πρωκτολαγνος διδασκε οτι πρεπει να ζουμε λιτα κι απεριττα, κανεις δεν μπορει να ζησει απλα οταν εχει χρηματα να του αποσπουν την προσοχη.
  • Η πρωτη επαφη. Πολλα παιδια δεν μαθαινουν για τα μυστικα του ερωτα ουτε απο το σχολειο ουτε απο τις οικογενειες τους. Η ευθυνη της εκκλησιας και των κληρικων ειναι τεραστια για να βοηθησουν αυτα τα παιδια.
  • Αποσπασεις δωρεων οικοπεδων και τεραστιων εκτασεων απο το κρατος και απο πιστους. Ειναι γνωστο οτι αυτες οι εκτασεις θα πηγαιναν χαμενες αφου το κρατος δεν μπορει να τις αξιοποιησει, ειναι προτιμοτερο να τις παρουμε εμεις παρα να πεσουν στα χερια κανενος απιστου.
  • Διεκπεραιωση δικαστικων μαχων εναντιων αριστερων, αναρχικων και αλλων τετοιων τσογλαναραιων που χρησιμοποιουν την παρατημενη περιουσια της εκκλησιας για ελευθερους κοινωνικους χωρους. Ειναι αποστολη μας το θεαριστο εργο να διωξουμε απο τη χωρα και ειδικα απο τους ιερους χωρους, τους απιστους και τους αντιφρονουντες.
  • Διατηρηση της πρωκτολαγνειας. Η εκκλησια μας επαιξε σημαντικοτατο ρολο στην διασωση της ελληνικης πρωκτολαγνειας. Οταν οι απιστοι βυζολαγνοι τουρκοι και ποδολαγνοι γερμανοι κατελαβαν την χωρα εμεις κρατησαμε ζωντανη την ελληνικην πιστην.
Αλλα και ιστορικα η εκκλησια επαιξε τον ρολο της:
  • Σταυροφοριες
  • Εκτελεσεις απιστων, ομοφυλοφιλων, επαναστατων
  • Κυνηγια μαγισσων 
  • Χερι-χερι με τις δικτατοριες και την ακρα-δεξια
Ειναι προφανες οτι η υπαρξη της εκκλησιας ηταν καταλυτικη. Φανταστειτε τι θα γινοταν αν δεν σκοτωναμε ολους αυτους τους απιστους, ολους αυτους τους γραικυλους και τους κιναιδους, αν δεν σκοτωναμε τους μαγους και τις μαγισσες, τι επιπτωσεις θα ειχαμε απο την μαγεια στην συγχρονη εποχη.
Μετα απ ολα τα παραπανω ενα πραγμα εχουμε να πουμε σ αυτους που μαχονται την εκκλησια:
Σκεφτειτε καλα πως θα ηταν η κοινωνια μας χωρις την υπαρξη της εκκλησιας, τι σημαντικα εργα εχει κανει η εκκλησια για την κενωνια και που θα ειχαμε φτασει χωρις αυτην, ποσοι πρωκτολαγνοι θα ειχαν κρεμαστει στον βωμο της βυζολαγνειας και της ποδολαγνειας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου