Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

"Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ": ΘΑΡΡΑΛΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΘΗΝΩΝ!

Νταξει μπορεί να μην μπορούμε να γράψουμε σωστα το Μεγκα-μεγγα-mega αλλά είμαστε πρωκτολάγνοι και πιστεύουμε ότι έχουμε πολιτική άποψη.
Εκπληκτικό στιγμιότυπο από την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηνών, στο οποίο συζητήθηκε και η απεργία των εργατών καθαριότητας. Ο γενικός φασίστας της Χρυσής Κλανιάς παίρνει το πέος και αναφέρεται στο θέμα:

Αρχικά κάνει λόγο για τους νταβατζήδες της πολιτικής και κοινωνικής ζωής, που "θέλουν να αναλάβουν την εκμετάλλευση των απορριμάτων". Ακούγεται η φωνή κάποιου άλλου (προφανώς σκυλοπασόκου), που...θίγεται από τη συγκεκριμένη έκφραση και ζητάει από τον Μιχαλολιάκο να πει ονόματα, κάνοντας τον...ανήξερο!

Εκείνος, μέσα στη γενική ξεφτιλα και παγωμάρα, λέει δημοσίως τα ονόματα των ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΚΑ, κατονομάζοντάς τους ως ευεργέτες της Χ.Α. και του πατριωτικού χώρου!

Δεν θυμόμαστε, τουλάχιστον πρόσφατα, να έχουν ξανακουστεί δημοσίως, στη Βουλή ή τα Δημοτικά Συμβούλια, τα ονόματα των συγκεκριμένων, που όντως είναι ευεργέτες για το κίνημα!

Είναι λοιπόν ιδιαίτερη σημαντική αυτή η μαλακία, γιατί κάποια στιγμή πρέπει, εκτός από τα γενικόλογα, να ακούγονται και τα ονόματα εκείνων της ΧΑ και της εκκλήσιας (της ορθοδοξης) που πλουτίζουν σε βάρος του λαού και !

Κρίνουμε θετικά την σχιζοφρενεια του Μιχαλολιάκου, ζητώντας του να ρουφήξει την ψώλα κι άλλων νταβατζήδων: Ο κόσμος πρέπει να ακούει μαλακίες για να γελάει, όσο ενοχλητικές κι αν είναι για τα φιλαράκια, πολιτικούς και δημοσιογράφους των φασιστών

Εννοείται φυσικά, πως το συγκεκριμένο απόσπασμα δεν παίχτηκε από το Μέγκα του Μπόμπολα, αποφάσισαν να μην ασχοληθούν καν με τέτοιες μαλακίες.

Ολόκληρο το βίντεο, εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου